Är det åldern?

Måste söka upp en av de mest kända pt:na hos oss,  Nicke,  som syns på bilden. Dags att min träning kommer gång igen strukturerat. 14581328 10154034940846864 3466169378320324660 n2 Jag möter honom, en bekant från förut, på dagisgården. Vi hälsar glatt och så tittar han vänligt på mig och säger ”Grattis, ni ska få en till visst”! Jag svarar ”öh ja, hon är här bredvid i bilen” ”Va, har ni fått redan”? Och då kan jag bara inte hålla mig utan säger med glimten i ögat”Jo, men tycker du det ser ut som om jag fortfarande är höggravid?”. En rätt pinsam situation – ja det kunde det ha varit men det blev det aldrig. Är det åldern? Är det det att man inte längre hinner fundera på något som någon sa och om man i detta fall ser gravid ut ännu? För tre år sedan hade jag gått sönder. Nu tyckte jag det var mest pinsamt sött. Men hur som helst. Nästa vecka kör träningsprogrammen igång, just nu är jag extra peppad 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s