Bokslut

Kan man göra årligt bokslut över sitt eget liv? Jag är ju van vid revision och bokslutsarbete. Men för egen del tycker jag också det är viktigt. Viktigt att återkomma till vad man gjort under ett år och kanske inte vad jag presterat men mera hur jag mår. ”Fyller du mamma 50”? Sa min femåring. Men hade fattat att det inte var så lägligt att gissa ålder och försökte sig på ”eller 20 mamma?. Tja, hur som helst. Livet i ett nötskal, vissa år tyngre och vissa lättare. För mig har det här varit ett omvälvande år, på jobbet har vi gått på högvarv (fast det gör vi alltid i och för sig) och hemma blev tre barn rätt plötsligt fyra. Det blev en del sömnlösa nätter till men jag tänker att det är mera än okej, det är så här det är just nu och jag njuter också av det. Fatta att ha fyra små! Vilken lycka. Att min kropp orkat och att jag nu har fyra små personligheter hos mig. Underbart! Jag har mycket att vara tacksam över. 

Målet för kommande år, mot 39, det får bli mitt jobbs motto ”fortfarande nyfiken”. Jag älskar det mottot. Det säger allt och lite till. Låt mig få snusa på livet och lite till. Låt mig fortfarande vilja ha saker, pröva nytt och ändå vara nöjd med mig och det jag är här och nu,

 

bilden beskriver allt. Smilla i fotograf Malin Åbrandts lins. Den blicken, den blicken vill jag också själv behålla.DSC9540 ps 3 FORMINSKAD FOR WEBB 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s