regeringskvarter och bebismys

Från mys med den mjukaste lilla tvååringen till regeringskvarteret i Helsingfors. Lag och reform på bordet. Mina dagar är rätt annorlunda ska ni veta. Det är sällan svårt att ställa om. Jag kör det jag ska och är ganska här och nu. Från bebismys och blöjor till nylonstrumpor och svart klack. Steget är inte så långt alls. Och det är skönt att steget finns att ta också emellan.20180414 220180420 220180420 3

Jag ska vara ärlig med er. Så ärlig jag kan vara. Nästan varje gång jag lämnar Smillis på dagis och hon står där i fönstret och vinkar med sin runda hand. Varje gång svider det så att jag nästan kvamnar. Startar bilen och vinkar åt henne. Fem minuter senare har hjärtat lugnat sig och ser fram emot dagen som kommer. Varje vecka frågar jag mig hur jag prioriterar. Ibland måste man bara ta vissa saker även om det svider. Har man valt och fått möjligheten att ha en ledande position så måste man fixa det också. Annars ska man göra något annat.
Det händer att kallsvetten rinner och humöret inte är det bästa. Men överlag så fixar jag det, Jag litar på mig själv. Känner min kapacitet och går över vatten om det behövs när jag har drivet på. Nå kanske inte helt, men nära på. Nu hemåt för bebismys!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s