Galet men fullkomligt underbart

I ett svagt ögonblick lovade jag vår svenska gäst idag, grundaren av Toughestkonceptet, att delta i Finlandspremiären i augusti 2018… på Norrvalla. Alltså jag ska ta mig genom en toughestbana! Är inte helt säker på att det kommer att lyckas men… jag bjuder på det. Och i ärlighetens namn så behövde jag just detta. En utmaning till i livet. En folkfest, känsla, träning och något helt annat. Kroppen vänjer sig väldigt snabbt vid ensidiga rörelser. Och kan jag detta som relativt nybliven fyrabarnsmamma, så ja då kan alla!

 

1909533 57573981863 6483074 n2(för ett antal barn sedan. )

Kände att leendet smått stelnade när jag sattes mitt emot både vår idrottsproducent Jocke och så Toughest grundare och representant idag. Hörde mig själv uttala orden ”ja men tja. .ja men varför inte”.  Vänta tills jag ska kravla mig över hindren ännu i sommar. Får väl smygträna bakom Norrvalla när mörkret sänker sig.  Ni får följa med mig på en helt galen men fullkomligt underbar resa mot ett hinderlopp! Stay tuned….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s