Grönt ljus

20180519 2

Klockan är 4.45 och jag startar bilen. Ni vet de där morgnarna när allt går fel? Jag har en del sådana. Men i dag gjorde det så inte det. Tvärtom! Radion bjöd direkt på Ankie Bagger och Where were you last night. Och alla ni som varit någorlunda med på 80-90-talet vet att hon var liksom den.  Bättre start går inte att få! Sen körde Erik Andre Hvidsten på med sin senaste. Och vid det här laget kände jag att nu måste den här dagen ha flyt på. Till och med trafikljusen lyste grönt idag när jag kom.  Mina medarbetare som jobbar med träning och också mental träning brukar ge rådet att lista goda ting i slutet av dagen, och sidu nu har dagen bara börjat och jag har listat redan! Ni vet de där små tingen, det ni just läste var precis det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s