Några få timmar

Lasagnen står nygräddad och klar på bänken. Jordgubbssaften är just klar, den kokar ännu. Och väskan står packad. En liten bestämd tvååring sover i min säng och ska bäras till sin egen. Om några timmar lyfter planet som ska ta mig mot Visby och Almedalsveckan! Fatta vilka härliga dagar! Några från Folkhälsan är på väg och jag en av dem. Om det är något jag går igång på så är det väl just detta. Och nätverkande står högt i fokus, så också nya tankar och hoppeligen många tal att lyssna till. En annorlunda jobbvecka som kommer att bjuda på mycket mera än Almedalsveckan. Men till det återkommer jag i morgon 🙂

 

20180619 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s