Du ser yngsta ut någonsin

”Du ser yngsta ut någonsin!” säger Malte i tron att det är något som går hem hos mammor. Han har spanat in min klippning hos flygfrisören på Arlanda. Och där var det minst lika raka rör. Jag smyger mig in där och ber om att få en klipptid och kanske de har lite tid för en toning typ? Naturligtvis ”Vi fixar allt” svarar ägaren och frisören. Han klipper tre andra samtidigt som mig. ”Du har gult hår fröken” säger han. ”Neeee, det är solblekt. Inte gult” säger jag. ”Här i min salong, säger vi att det är gult. Vi gillar inte den färgen”. Säger han. Och jag rodnar. ”nej men gör vad du vill, ta bort det gula” utbrister jag nästan panikartat. Och det gör han!

Raka rör är många gånger de bästa. Inte alla gånger. Men definitivt när det kommer till hårfärg och frisyrer. 

 

gult har2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s