Älskar pulsen

Finlandsarenan. Suomiareena. Inte Almedalen direkt. Inte heller den känslan. Men bra på ett annat sätt! Jag gillar nätverkande och en egen högtidsvecka för det i Finland tycker jag att är härligt! Det kanske kunde vara lite mera folkfest över det, mera och fler debatter med starka namn men det fyller sin funktion. På många sätt. Klart man kan raljera om allt om man vill. Tycka att saker är fåniga. Tycka att det är löjligt att koncentrera så mycket till en vecka i juli.

Men nä, jag gillar det. Älskar pulsen. Älskar att det finns så många människor som vill så mycket. Som inte liksom sitter hemma och gnäller utan kommer ut, tar del av, deltar. Ännu flera kunde det vara.

Vi var också där. Med Folhälsan och Toughest Finland. Man ska ha en viss självkänsla om man ska kräla under ett nät och dra i ett rep + falla bakåt på en mtv3-scen i direktsändning. Tur man har det  för det var underbart kul! Hjälpte ju att jag har världens finaste kollegor som håller tempot. 37134336 10155739637496864 1001818520704516096 n

 

Bra att Finland tagit modell av Almedalen.Nu väntar jag bara på att man tar ordentlig mall av dansbandsveckan i Sverige också. Mera svenska modeller i Finland, de tillför alltid det där lilla extra. ”har man alltid roligare i Sverige” frågar Tyra. Jag vet inte, säkert inte. Men visst känns det som så när man deltar själv i något i vårt västra grannland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s