Bertills & Jung Ab är här

Det där jag skrev igår om alkoholfri skumppa (för jo, jag konsumerar hellre det än det äkta), här får det en förklaring; 

 

När nya dörrar står på vid gavel ska man gå in. Jag sparkar sällan in dörrar, men jag får upp dem i alla fall. Om jag bestämt mig för det.

Ni har ju vetat sedan en tid tillbaka att jag sagt upp mig från mitt jobb som verkställande direktör – där slutar jag vid julen. Ett drömjobb som jag haft i snart nio år. Och då är det dags att röra på sig, våga pröva vingarna, våga flyga vidare. Det beslutet var svårt. Men när det var fattat så kunde jag gå vidare metalt också.

 

799A1150

 

I våras stod plötsligt en dörr där och väntade, den öppnade inte sig själv direkt. Men tja, inte långt ifrån. Allt föll på plats. Ödet visade gång på gång att hit skulle jag. Och jag gick in. Visserligen hade jag testat sakerna med mina mentorer, rådfrågat de jag vet att skulle avråda mig om det behövdes.
Och så kom den nyckeln till dörren jag sneglat på. Ja, inte ska ni tro att jag bara sneglar när jag ser att något vore en succé – nä, jag kör på med raka rör och testar marken. Hon heter Linn (ja absolut är det just hon; Linn Jung, Svenskfinlands mest kända bloggerska och journalist på det också!), är så vass med pennan att jag baxnar, driven, kreativ och positiv. En människa jag genuint skulle komma att tycka om och beundra för hennes kompetens, värme och erfarenhet. Vi är olika men ändå så lika. Och där satt den. Nyckeln i handen liksom. Och kors i taket, hon ville samma sak som jag ville. Det blev Bertills&Jung Ab.

 

Och efter en intensiv vår så är vi här. Idag öppnar vi vår egen byrå för text- och innehållsproduktion. Vi är här nu. Med en syn på arbete och kompetens som bottnar i GIG-ekonomin. Där företag och individer söker kompetens utanför de egna väggarna för specialuppdrag. Där kompetens inom samhällsrelationer och analyser, innehållsproduktion, varumärken och digital marknadsföring är bärande och efterfrågat. Där vi sett och analyserat andra marknader, inklusive den nordiska. Där vi kartlagt behoven lokalt, regionalt och nationellt. Men visst har vi också räknat med norden på sikt.

 

Följ med oss på resan, använd oss, lita på vår kunskap och tjänster och vi skall se till att äntra en värld där kunskap, kompetens, mod och drive är ledord. Vi vill så gärna ha med er på resan.
En byrå. Ännu liten. Men med stort hjärta i arbetet.

 

799A3

 

http://www.bertillsjung.net

 

 

10 reaktioner på ”Bertills & Jung Ab är här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s