Det doftar gott i alla fall

Jag tar ett par simtag ut, spegelblankt vatten. Underbart. Det börjar bli natt och jag cyklar ut till havet när alla somnat. Låter vattnet omfamna mig. Ser på båtarna som kör förbi och mörkret faller snart. Sand i skorna och vått hår. Jag behöver inte påminna mig om hur bra jag har det. Just nu och här är livet fint. Om morgondagen vet jag inget. Skönt så. Jag vill heller inte veta vad den bjuder på; det tar vi i morgon bitti. Just nu är jag bara här.

20180512_080447

Cyklar hem igen, kokar jordgubbssaft i natten och på bordet står datorn med jobbärenden väntandes. Augusti, så himla fint. Nätterna lite kyligare. Dagarna varma. Lite mera allvar i luften. Smetar in kinderna i lite för dyr salva. Ni vet sådan salva som lovar mera än vad den ger. Men den doftar gott i alla fall. Precis som jordgubbssaften som fyller köket med hemtrevnad.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s