Connecting

Det är söndag. Jag rusar in med lite porslin. Svettig och röd i ansiktet efter en heldag på Karlsplan. Hon sitter där bakom skrivbordet, hon har fixat utrymmen hela dagen och det ser så själsligt varmt ut. Så inbjudande. Tänk att jag får landa här! Och med en ny kollega och partner som liksom bara matchar. Vi skapar en intressant bredd tillsammans, båda lika drivna, båda lika fokuserade.  ”Var hon där” frågar en taggad nioåring. ”Va, var hon där mamma”. Med det menar Tyra Linns Milea. De två har byggt kojor och skrattat sig fördärvade hela helgen. Som att lägga in två yrväder i ett rum och se vad som händer. Det blidde liksom connection direkt.

Nu står skrivbord klara att användas. Och vi rekryterar rumskompisar till ett skönt kollektiv.

 

Det är lite sån här feelis över det hela; 38624412_10155780276661864_7695837162498949120_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s