Läpparna röda och klackarna höga

Började dagen med att jag försov mig och alla som gjort det någon gång och skall passa ett flyg, så vet säkert hur det känns! Det känns för hemskt! Med ögonen i kors nästan körde jag mot flygplatsen och jag hann. Med råge faktiskt. Landar man 6.30 så är världen öppen! Tropisk hetta och jag undrade om detta är Finland i augusti. In via gymmet och första mötet började lite efter kl 08. Vissa dagar är jag sjukt effektiv, nästa dag brukar det jämna ut sig lite istället.

Landar samma kväll i en stad som är som den borde vara alltid; liv och rörelse. Jag går förbi Bertills & Jung Ab mot ett kvällsmöte och njuter av atmosfären och de rosa väggarna. Att förverkliga en dröm ger energi. Det tar ingen energi alls. Lassa på mig vad som helst i jobbväg just nu och jag ska fixa det.

BJ6

Ser på min partners (så gulligt ord!) skrivbord och tänker att jag snart får se henne. Hon är en ljuvligt smart människa. Och snäll. Ritar ett hjärta på ett papper och lägger på hennes bord. Fatta vilken tur jag haft! Vi har haft en drömstart. Och som Petter Stordalen, min favorit säger; av  framgång är genomförandekraften 80 %. Det är alltid bra att minnas. 

Telefonen ringer, fina människor med tusen tankar och förslag kommer via. Vissa är lite nyfikna på oss, andra vet exakt vad de vill ha av oss. Och vi? Vi har alla dörrar öppna och njuter av det. Jag ska tända ljus här i det stora jugendhuset i vinter. Mysa in. Hålla läpparna röda och klackarna höga. Förutsätter att jag får min höger fot att svullna av lite och inflammationen lägga sig. Annars går inte en enda av mina skor på. Så där som för att landa i verkligheten mellan drömmarna, haha 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s