Augusti, bring it on!

 

Det är dimma på fönstren. Kallt i luften. Augusti, som jag så inte tyckt om dig. I många år har det varit förknippat med en månad med sjukdom och svåra besked. Regnet, dimman och allt där till. Det tog tio år nästan innan jag kunde tycka att månaden är helt okej igen.

Har ni tänkt på det, hur man förknippar vissa saker med upplevelser från förgången tid. Helt omedvetet. Hur man känner att man bara härdar ut en tid ,så är den månaden över. Utan att alltid reflektera varför.

Augusti var en sådan. I år har jag inte ens hunnit känna efter! Farten är så hög att jag mitt i allt befann mig i mitten av månaden utan att ens ha blinkat. Ibland är farten så mjuk och så skön. 

Augusti kom med sammetslampor, med många fler kundmöten än jag hade vågat tro och med tuffaste Toughest till Norrvalla. Det är inte illa för Vörå att FHUs medarbetare landade ett avtal med Toughest som normalt hittas i Köpenhamn, Oslo och Malmö  Det kallas strategisk envishet. Och genomförandekraft på det ännu så är det succé. I helgen hittar ni mig i gyttjan på Norrvalla, och som jag tänkte njuta av det.

byrå

2 reaktioner på ”Augusti, bring it on!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s