Tack staten – vi ska inte göra dig besviken

Klockan ringer på osköna 03.50. Timmarna av sömn är inte värda att nämnas.  Jag hasar mig upp och inväntar ”maaammaaa” som jag vet att kommer inom kort. Men tröttheten glöms snart bort! Efter en kaffe och en liten smörgås så åker jackan på och bilen startar mot Brändö och Linn. Julmusiken gör sitt som vanligt och Linn är lika glad som alltid (härliga människa!) – nu, gott folk styr vi västerut i två dagar. Möten, luncher och hoppeligen en hel natt med sömn.

799A1177

November har inte varit så nådig månad om man ser till tempot. Men så himla skönt att veta att varje liten slipsten som plockats upp har vi vårdat väl. Tagit hand om. De sista statliga ansökningarna görs i december på mitt vd-jobb och sen börjar jag städa mina dokument.  Igår fick jobbets revisor en ny upplevelse eftersom en del av mötet hölls i lekhörnan på Norrvalla. Och bra gick det också! Även för mina krassliga små.

799A1632

Jag flyttar filer och förbereder det som ska förberedas. Jag är snart klar på ett ställe men trappar upp på nästa. Det blir en dag med möten och också lite firande. I vackra Stockholm. Det är nämligen så att vi har landat ett stöd för en ny produkt. Så fort ramarna nu är klara så berättar vi mera. Det är helt klart en del av utvecklingsprocessen för bolaget och något som kommer att ta en stor del av vår tid 2019.  Det skälls mycket på myndigheter, I det här fallet skulle jag vilja krama om dem istället! Att det finns ljuvliga tjänstemän, det vet jag – det här var en extra proffsig och glad sådan. Tack staten för att ni tror på att vi kan bidra med något nytt och innovativt. Lovar att inte göra er besvikna!

Livet! Stockholm! Bertills & Jung. Här kommer vi!

42440862_485543921962908_1947729396282425344_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s