Så där en vanlig onsdag med lite extra av allt

Jag var mosig i huvudet i morse. Jag och Linn körde från norra delarna av Österbotten igår kväll efter en härlig galen och  rolig föreläsning! VI älskar sånt. Vi snackar bort två timmar hur snabbt som helst! Nå jag kan ju aldrig varva ner direkt, så jag dök in i arbetet igen och tyckte sedan att jag var klar när klockan närmade sig ett på natten. Vid det laget insåg jag att jag hade tvätt att vika. Och lite efter kl 02 så inledde mina barn sitt vanliga vakande som i varje litet rum här på Råsvängen innebär ”maaaamaaaaaa”.  Vissa gråter ut ”maaammaa” men de flesta ropar argt om jag inte levererar pronto.

Så nej, jag var inte helt klartänkt i morse. Men då dyker hon upp. En underbar tjej. Så levnadsglad. Så äkta. Så allt. Hon vill berätta att hon gillar det vi gör. Att vi inspirerar henne. Och vi baxnar av kärlek. Ni vet snacket om unga som inte vill något – det har jag i ärlighetens namn inte sett mycket av. Tvärtom. Unga vill jättemycket! Den här unga tjejen var dock extra driven. Och på något sätt såg jag mig själv i henne. Viljan, orken, nyfikenheten.  Det slog mig att det var evigheter sedan jag var 17. Ändå känns det som igår.

 

rullor

I övrigt fick jag med mig bröd hem från Aroma, Malte var glad att se mig (kramade mig frivilligt inför andra), damerna på babysidan hölls på gott humör på väg hem och ingen slog den andra i bilen eller luggades, Tyra satt och gjorde läxan med en kompis och jag hann göra en kycklingpasta innan jag åkte och hämtade upp finaste Linn för att åka vidare på föreläsningsuppdrag. Väl hemma så hann jag lägga hela gänget. Och nu. Nu njuter jag av jobbtid.

 

Och jo förresten! Jag och Linn bokade en jobbresa ikväll – i juli hittar ni oss i Almedalen. Vi landar i Visby i början av juli, hurra!  Då mina vänner kanske ni får en glimt av den nya produkten vi utvecklar som bäst  – så där lite i smyg. Det är lite innovationsklimat över Rådhusgatan 21.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s