Det bästa jag sett – säger han

”Det här var det bästa jag sett” säger Malte när vi går ut från Wasa teater och LasseMajas detektivbyrå. I flera timmar satt de, även de två yngsta, som tysta små möss. Hela läktaren var fullsatt med publik. Och timmarna bara rusade iväg.  Det är inte så ofta vi kommer oss på teater – egentligen pinsamt sällan. Och när man ser inverkan det har på de minsta så blir man helt enkelt glad. Som liten var man aldrig bortskämd med att få gå på teater. När vi skulle få se Nalle Puh på Wasa teater 1984 och åka buss med hela dagiset så prickade jag in världens febertopp. Och av alla förkylningar jag haft i 39 år så minns jag denna! För jag minns besvikelsen och tårarna den morgonen.  Och mina föräldrar satsade på att åka annan kväll med mig istället. Det var ingen självklarhet på en tiden. Kanske därför minns jag det. Det var lyxvara.

Så kan med Maltes ord rekommenderas! Gå och se LasseMaja – passar lika bra för vuxna som för barn 🙂

 

Så här tillbringade de yngsta delar av andra akten igår 🙂53008485_10156224265856864_2191448612574068736_n

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s